DeKinderbekkenfysiotherapeut DeKBF
© DeKinderbekkenfysiotherapeut / DeBekkenfysiotherapeut 2019
Over ons
Gespecialiseerde zorg in een multidisciplinaire zorgomgeving DeKinderbekkenfysiotherapeut is opgericht door Patricia van Gelderen MSPT. Patricia is BIG-geregistreerd bekkenfysiotherapeut en heeft de mastertitel in bekkenfysiotherapie (MSPT). In 2017 is onze kwaliteitsborging gerkent door Zilveren Kruis Achmea en is de DeKinderbekkenfysiotherapeut een Plus-Praktijk. Wanneer u ons belt, om een afpraak te maken of om informatie op te vragen krijgt u in eerste instantie de receptie van DeKinderkliniek aan de lijn. DeKinderbekkenfysiotherapeut wordt ondersteund door een team van specialisten die zorgdragen voor de nieuwste software voor EMG-metingen, patientenregistratie, kwaliteitsborging en facturering naar de zorgverzekeringen. DeKinderbekkenfysiotherapeut werkt mee aan een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar kinderbekkenfysiotherapie. Een op wetenschappelijk onderzoek gefundeerde behandelstrategie is van meerwaarde voor alle betrokken partijen. DeKinderbekkenfysiotherapeut streeft naar beste zorg voor de beste prijs. Patricia van Gelderen is actief lid van NVFB en betrokken bij de verdere professionalisering van de kinderbekkenfysiotherapie onder andere door het definieren van het beroepsprofiel Kinderbekkenfysiotherapie.
= BIG geregistreerd = aangesloten bij kwaliteitsregister = Master in de bekkenfysiotherapie = Plus-Praktijk ZKA
DeFysiotherapeut
- om een afspraak te maken - om een afspraak te wijzigen - voor vragen en informatie - 036-7630030.
DeReceptie DeKinderkliniek
De beste hard- en software voor: - patientendossiers (EPD) - kwaliteitsborging & pluspraktijk - output en belevingsmeting (PREM/PROM) - EMG-meetprogramma’s met interactieve animaties - volgens de strenge voorwaarden aan privacy en zorgvuldigheid.
DeBackoffice
Blijvend actief - bij wetenschappelijk onderzoek naar behandeling obstipatie bij kinderen - bij de professionalisering van de discipline Kinderbekkenfysiotherapie
Wetenschappelijke basis